Scoutingplaatjes

Afgelopen jaar heeft elk Dordts huishouden een plakboek ontvangen over 800 jaar Dordrecht. In dit plakboek ontbreekt Van Speijk en dat kan natuurlijk niet! Daarom kan jij vanaf 1 mei sparen voor Van Speijk-plakplaatjes. In een speciaal Van Speijk plakboek kunnen de plaatjes geplakt worden. De plaatjes zijn verkrijgbaar bij elke €5,- aan boodschappen bij Plus, Jumbo en Albert Heijn, maar ook bij scoutshop.nl. De actie duurt tot 17 juli 2021.

Tijdens de aankomende opkomsten zullen de foto’s gemaakt worden. Zorg er dus voor dat je deze opkomsten zeker niet mist. Van elk lid zal een foto gemaakt worden in compleet scout-fit. Naast alle welpen, scouts, explorers, roverscouts en stam kan je ook voor typische Van Speijk plekken sparen, zoals het tweede veld en de kampvuurkuil. Je eigen plaatje krijg je op zaterdag 1 mei van ons cadeau. Sommige leden zullen zogeheten “collectors items” worden, waarvan er maar een paar gemaakt zullen worden.

Hoodie sparen!

Spaar jij heel Van Speijk bij elkaar? Het lid dat als eerste zijn plakboek helemaal vol heeft, ontvangt gratis de enige echte Van Speijk Hoodie! Voor alle leden die het plakboek vol hebben is er €5 korting op de hoodie. Neem hiervoor contact op met info@vanspeijk.nl.

Plaatjes ruilen digitaal!

Via onze website zullen we een platform opzetten om digitaal plaatjes te ruilen, we willen immers voorkomen dat er mensen bij elkaar komen vanwege het Corona virus. Binnenkort zal hier meer over gedeeld worden!

Top