Verhuur

VERHUUR VAN SPEIJK:

Wij verhuren ons clubhuis af en toe aan scholen, jeugdorganisaties, verenigingen of andere scouting groepen. Daarnaast kunt u eventueel gebruik maken van ons terrein voor leuke buitenactiviteiten, kamperen, huttenbouwen en andere outdoor activiteiten. Ook ouders van onze eigen jeugdleden kunnen gebruik maken van ons gebouw of terrein.
Heeft u interesse dan kunt u een aanvraag sturen via onderstaand formulier. Ook als u eerst een keer wilt komen kijken adviseren we toch eerst het formulier in te vullen.
Elke zaterdag zijn wij zelf met veel jeugdleden op locatie aanwezig. Dus aanvragen voor verhuur op zaterdagen moeten we helaas afwijzen.

Belangrijk om te weten:

  • Het gebouw en terrein wordt goed gebruikt, de buiten spelende kinderen mogen bij ons met modder onder de schoenen zo in en uit lopen. Dat vinden wij leuk en vegen we later wel weer op Maar ons gebouw is dus niet superschoon of klinisch. Bij de bezichtiging zal de beheerder u hier verder over informeren, het is belangrijk dat u zelf een goed beeld krijgt.
  • Ons clubhuis en terrein bevind zich op Jeugddorp, een gebied waar allerlei andere jeugdorganisaties ook hun activiteiten houden en kinderen graag buitenspelen. Een goede omgang met elkaar en de natuur staat centraal, daarom zijn studentenfeesten, muziekinstallaties, vrijgezellenfeesten etc. niet toegestaan.
  • De locatie op Jeugddorp is een recreatiegebied, hierdoor zijn commerciële activiteiten zoals festivals, (drank) verkoop, trouwfeesten etc. niet mogelijk.
  • Het clubhuis is een bijeenkomstgebouw, het is niet toegestaan om binnen te overnachten, buiten kamperen kan uiteraard wel!
  • Wij verhuren geen materialen anders dan de reeds aanwezige meubels.
  • Ons terrein ligt in een milieubeschermingsgebied voor grondwater ‘waterwingebied’ hiervoor gelden aanvullende eisen, de beheerder zal u informeren.
  • Om de terrein(en) staan geen hekwerken en is alleen afgesloten voor motorvoertuigen met een eenvoudige slagboom.
  • Ons clubhuis en de terreinen zijn een rookvrije omgeving, roken alleen toegestaan op de aangewezen rookplek.
  • Onderhoud aan gemotoriseerde voertuigen is niet toegestaan, zoals brommers sleutelen, olie verversen, auto’s wassen etc.

Als u interesse heeft, wilt u dan onderstaande formulier invullen, wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

Voor een plattegrond van het clubhuis klikt u hier.
Voor een plattegrond van het terrein klikt u hier.
Aan deze tekeningen kunnen geen rechten ontleend worden, de werkelijke situatie kan afwijken van de tekening.

Top