Scouts

Bij de scouts (11 tot 15 jaar) doe je elke week iets anders, en is het iedere keer weer een verrassing wat je gaat doen. Het is niet voor niets dat je eerst een paar keer kan komen kijken of je het net zo leuk vindt als onze scouts!
De ene week maken we een appeltaart boven het kampvuur, de andere week spelen we uitdagende spellen als levend stratego.

Wat je wel zeker weet, is dat je bij de scouts nieuwe vrienden maakt.
Als je hier voor de eerste keer komt, heten we je uiteraard van harte welkom en koppelen we je aan een ervaren scout. Zo heb je tijdens die dag iemand waar je al je vragen aan kan stellen, en die je laat zien wat de bedoeling is.
Je wordt ook ingedeeld in een patrouille. Met dit groepje scouts ga je samen uitdagingen aan. Je kan op kamp bijvoorbeeld met je patrouille midden in de nacht ergens een dropping hebben. Vind dan met elkaar maar eens de weg terug!

Ook werken we bij de scouts aan het behalen van insignes. Zo leer je bijvoorbeeld vuur maken, hakken met een bijl of het lezen van kaarten. Dat zijn vaardigheden die je niet op school leert, en bovendien vooral heel leuk zijn om te doen! Wat zou jij graag willen leren? Laat het ons weten! Wij staan altijd open voor goede idee├źn.

Zien we je tijdens de volgende opkomst?
Je bent iedere zaterdag welkom van 12:30 tot 15:30.
We vinden het fijn als je even laat weten dat je komt, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Sfeerimpressie:

Het Scouts leidingteam:

Die elke zaterdag vol enthousiasme klaarstaan voor de scouts:

Wil je ook een keer komen kijken? Leuk! Vul dan onderstaand formulier in:

Top